Ilmainen toimitus, jos tilaat yli 90€:lla
Ilmainen palautus
Palautusoikeus on voimassa 31. tammikuuta asti.
4-6 pvän toimitusaika
Maksuton asiakaspalvelu 010 6667579

Toimitukset ja palautukset


Voinko palauttaa joululahjan?

Kaikkien joululahjojen palautusoikeutta on pidennetty! Voit ostaa joululahjasi meiltä kaikessa rauhassa. Kaikissa joululahjoissa on myös avoimen kaupan mahdollisuus 31. tammikuuta asti ostaessasi joululahjat marraskuussa tai joulukuussa.

Mistä voin tietää, ehtiikö joululahjani ajoissa perille?

Toimitamme tilauksia 22. joulukuuta asti. Jotta joululahjasi ehtii varmasti ajoissa perille, suosittelemme lahjan tilaamista viimeistään 14. joulukuuta.

Onko nettikauppa avoinna jouluna?

Nettikauppamme on avoinna kellon ja vuoden ympäri! Varastomme on suljettu 23.12.2017-2.1.2018. Jos tilaat tällä aikavälillä, tilausten saapuminen kestää hieman pidempään.

Toimistuskulut

Tavallisen toimituksen hinta on 9,90€ tilauksen koosta riippumatta. Yli 90€:n tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Toimistuskuluja ei palauteta, jos tuotteet palautetaan.

Toimitus

Lähetyksemme toimittaa Posti. Toimitukset lähtevät yleensä varastostamme tilausta seuraavana päivänä. Toimitusaika on noin 5-7 arkipäivää.

Avoin kauppa

MyMuse -tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus, laskettuna tuotteiden vastaanottamisesta. Tämän ajan sisällä voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen. Palautettava tuote tulee olla käyttämätön.  
Reklamaatioissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme support@mymuse.fi.

Tuotteiden palautus

Sinulla on ilmainen palautusoikeus 30 päivän ajan. Saamassasi lähetyksessä on mukana palautuslomake. Täytä se palautuksen yhteydessä ja laita mukaan palautuslähetykseen. Mukana on myös palautuslappu, joka kiinnitetään palautettavaan lähetykseen. Asiakkaana vastaat siitä, että palautus saapuu meille ja maksamme palautustuotteen hinnan tilillesi, kun palautuksesi on saapunut meille ja se on käsitelty.
Palautettavat tuotteet tulee olla käyttämättömät, niissä tulee olla merkkilaput paikoillaan ja alushousujen kiinnitinsinetin tulee olla ehjä. Huomioithan, että toimituskuluja ei palauteta, jos tilatut tuotteet palautetaan.