TIETOA MEISTÄ

Alusasu on enemmän kuin jotain välttämätöntä vaatteittesi alla – se on intiimi osa sinua. Hyvin sopivat alusvaatteet ilahduttavat ja tuovat ripauksen luksusta arkeesi. Laadukkaat ja näyttävät alusvaatteet tekevät olosi mukavaksi ja kohottavat itsevarmuuttasi. Kaunis ja sensuelli alusasu tekee erityisestä hetkestä kumppanisi kanssa entistäkin erityisemmän.

Syksyllä 2013 avasimme nettikaupan MyMuse.fi. Tarjoamme ylellisiä ja korkealaatuisia alusvaatteita naisille, jotka toivovat jotain astetta erityisempää. Tuotteemme sopivat täydellisesti myös lahjaksi kumppanille tai ystävälle. Kaikki tuotteet valmistetaan Euroopassa, ja laatu on ensimmäinen kriteerimme valitessamme uusia valmistajia nettikauppaamme.

Täydennämme jatkuvasti koko- ja tuotevalikoimaamme. Nettikaupastamme löydät rintaliivejä kuppikokoluokissa A-M, sukkanauhoja, korsetteja sekä yöasuja. Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman tarvikkeita ja asusteita erityisen jännittäviin hetkiin.

Haluamme aina palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme tuotteillemme kolmenkymmenen päivän avokaupan, jotta voit palauttaa tilauksesi jos et ole tyytyväinen. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: support@mymuse.fi. Tuotteidemme toimitusaika on yleensä 4-7 arkipäivää.

Kiitos, että olet asiakkaamme!

Ystävällisin terveisin

MyMuse Tiimi

Toimitus- ja maksuehdot Yksityisyyden suoja © Copyright 2019 MyMuse.no