TOIMITUKSET JA PALAUTUKSET

Toimistuskulut

Tavallisen toimituksen hinta on 9,90€ tilauksen koosta riippumatta. Yli 90€:n tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Toimistuskuluja ei palauteta, jos tuotteet palautetaan.

Toimitus

Lähetyksemme toimittaa Posti. Toimitukset lähtevät yleensä varastostamme tilausta seuraavana päivänä. Toimitusaika on noin 4-7 arkipäivää.

Avoin kauppa

MyMuse -tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus, laskettuna tuotteiden vastaanottamisesta. Tämän ajan sisällä voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen. Palautettava tuote tulee olla käyttämätön.
Reklamaatioissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme support@mymuse.fi.

Tuotteiden palautus

Sinulla on ilmainen palautusoikeus 30 päivän ajan. Saamassasi lähetyksessä on mukana palautuslomake. Täytä se palautuksen yhteydessä ja laita mukaan palautuslähetykseen. Mukana on myös palautuslappu, joka kiinnitetään palautettavaan lähetykseen. Asiakkaana vastaat siitä, että palautus saapuu meille ja maksamme palautustuotteen hinnan tilillesi, kun palautuksesi on saapunut meille ja se on käsitelty.
Palautettavat tuotteet tulee olla käyttämättömät, niissä tulee olla merkkilaput paikoillaan ja alushousujen kiinnitinsinetin tulee olla ehjä. Huomioithan, että toimituskuluja ei palauteta, jos tilatut tuotteet palautetaan.

Toimitus- ja maksuehdot Yksityisyyden suoja © Copyright 2019 MyMuse.no