Ilmainen toimitus, jos tilaat yli 90€:lla
Ilmainen palautus
30 päivän avokauppa
4-6 pvän toimitusaika
Maksuton asiakaspalvelu 010 6667579

Kokotaulukko

Kokotaulukko
Kokotaulukko

Rintaliivien koot koostuvat yhdestä numerosta ja kirjaimesta, joka kertoo ympärysmitan ja kuppien koon. Suosittelemme, että käytät mittanauhaa ja mittaat ympärysmitan sen avulla rintojen alapuolelta ilman vaatteita. Huomioithan, että mittanauhan tulee olla vaakatasossa ja sen tulee olla tiukasti ihoa vasten, mutta ei liian kireällä. Selän tulee olla myös suora.

Kuppien koko perustuu ympärysmittaan. Tämän lisäksi tarvitaan kuitenkin myös rinnan ympärysmitta, rinnan korkeimmalta kohdalta. Käytä edelleen mittanauhaa, mutta tällä kertaa mittaa tulos ilman, että kiristät mittanauhaa. Jos sinulla on jo rintaliivit ilman pehmustetta, joiden tiedät sopivan sinulle hyvin, voit pitää liivit päällä mitatessasi. 

Kupin koko perustuu rinnan ympärysmittaan sekä päältä, että rinnan alapuolelta. Eli kupin koko ei pysy samana liivien ympärysmitan muuttuessa, kuten monet luulevat. Esimerkiksi kupin koko 80C rintaliiveissä on huomattavasti suurempi kuin rintaliivikoossa 70C. 

Kun olet saanut selville mittasi rinnan päältä ja alta, voit laittaa mitat laskuriimme saadaksesi selville oikean kokosi. Jos laskurin tulos ei mielestäsi vaikuta oikealta, kannattaa mitat tarkastaa. 

 

Kokotaulukko

Kirjoita mittasi ja katso kokosi

Kuinka mittaan?

Kansainväliset liivikoot

Sinun kokosi

Oletko varma, että mitat ovat oikein?Oletko varmasti mitannut oikein? Annetut mitat eivät ole kokotaulukon mukaisia

Kokotaulukko
Kokotaulukko
Kokotaulukko
Kokotaulukko