Ilmainen toimitus, jos tilaat yli 90€:lla
Ilmainen palautus
Avokauppa 31. tammikuuta asti
4-6 pvän toimitusaika
Maksuton asiakaspalvelu 010 6667579

Lahja hänelle

MITEN VALITSET TÄYDELLISEN LAHJAN RAKKAALLESI?

Lahjan ostaminen ei aina ole helppoa. Me olemme keränneet sinulle vinkkejä, joiden avulla löydät täydellisen lahjan. Ihan ensiksi sinun tulisi miettiä mitä haluat viestiä lahjallasi. Oli vuodenaika tai lahjan ostamisen syy mikä tahansa, suosittelemme lahjaa, joka viestii kuinka paljon välität hänestä ja joka sopii hänen personallisuuteensa. Tässä alla vinkkejä, jotka johdattavat sinut täydellisen lahjan valintaan.

1. Mikä on hänen kokonsa?
Paras tapa löytää oikea koko on tarkastaa hänen lempirintaliiviensä koko hänen alusvaatelaatikostaan. Jos tämä koko on kansainvälinen koko, niin voit tarkastaa vastaavan EU-koon täältä. Jos liivikoon kurkkaaminen on mahdotonta, niin sinun tulee ottaa mitat suoraan. Keksi siis hyvä tekosyy miksi haluat mitata hänet. Onnea tähän! Lue tarkemmin miten otat oikeat mitat.

2. Minkä tyyppisiä liivejä ja alushousuja hän käyttää yleensä?
Mielestäsi hän ehkä näyttäisi hyvältä stringeissä, mutta jos hän ei omista yksiäkään stringejä, niin on parempi keskittyä hänen mieltymystensä mukaisiin malleihin. Voit myös lukea enemmän eri alusvaatemalleista täältä.

3. Mistä väreistä hän pitää?
Myös tässä kohdassa paras tapa on kurkata hänen alusvaatekokoelmaan. Onko hänellä paljon hempeitä värejä? Rakastaako hän pinkkiä? Jos ostat saman tyyppisiä värejä, niin et voi epäonnistua valinnassa.

4. Minkä tyyppinen henkilö hän on?
Romanttinen – Romanttiset tytöt rakastavat pitsiä ja hempeitä värejä.
Leikkisä – Jännittävät, tavallisesta poikkeavat alusvaatteet sopivat hänelle, esimerkiksi trendikkäät strappy-liivit sekä vahvat värit.
Naisellinen – Naiselliset tytöt haluavat korostaa naisellisuuttaan. Push-up tai plunge –malliset liivit ovat tällöin varma valinta.
Luksus – Jokainen, joka rakastaa ylellisyyttä, rakastaa myös glitteriä ja laadukkaita materiaaleja.
Villi – Avokuppiset liivit, jännittävät leikkaukset ja läpinäkyvyys ovat tällöin avainasemassa.

5. Etkö ole vieläkään varma?
Kokemuksen perusteella voimme sanoa, ettet voi koskaan epäonnistua jos ostat hänelle sensuellin babydollin, yö-gownin tai bodyn. Tämä on lahja, joka ilahduttaa häntä erityisinä hetkinä. 
Vieläkin epävarma? Jos et kaikesta huolimatta ole varma lahjasta, voit aina ostaa lahjakortin. Tällöin hän voi itse valita mieluisimman lahjan.

Myös me autamme sinua mielellämme, joten ota meihin yhteyttä joko meilitse: [email protected] tai puhelimitse 010 6667579. Yhdessä löydämme rakkaallesi täydellisen lahjan! Kaikki MyMusen tuotteet tulevat elegantissa MyMuse-rasiassa. Jos haluat lahjan valmiiksi paketoituna , lisää tämä valinta maksun yhteydessä kassalla.