Ilmainen toimitus, jos tilaat yli 90€:lla
Ilmainen palautus
4-6 pvän toimitusaika
Maksuton asiakaspalvelu 010 6667579

Näin käytät nännitarroja oikein


Nännit ovat maailman luonnollisin asia! Melkein meillä kaikilla on niitä pari, olitpa mitä sukupuolta tahansa. Tästä huolimatta haluamme joskus peittää nännit näkyvistä.

Nännitarroja käytetään nännin peittämiseen, jotta rinnat saavat paremman muodon vaatteiden alla. Nännitarrat ovat tarpeeksi paksut ollakseen mukavat, mutta tarpeeksi ohuet ollakseen huomaamattomat.

Mutta! Nännitarroja voi käyttää myös statement-asusteena läpinäkyvän yläosan alla. Sinun ei tarvitse olla burleski-tähti käyttääksesi nännitarroja. Tämä tyyli on rohkea ja sisältää riskejä, mutta tulet näyttämään mielettömän hyvältä!
 
 
Näin käytät nännitarroja oikein

Nännitarrojen ansiosta sinun ei tarvitse olla huolissasi olkaimista tai kaarituista. Rintateippi on kaksipuolinen teippi, joka pitää vaatteet paikoillaan. Näin voit unohtaa riskin nännien vilahtamisesta ei-toivotulla hetkellä. Kim Kardashian on todellinen rintateippauksen mestari: hänellä on sekä täydellinen, avonainen kaula-aukko että paikallaan pysyvä asu. Teippiä voi leikata ja muotoilla, jotta se sopii juuri sinun vartalollesi.

Jotkin mallit yhdistävät rintateipin ja nännitarrojen parhaat puolet! Rintateippi tukee ja kohottaa rintoja sekä sisältää nännitarran. Valitse omaa ihoasi lähinnä oleva väri tai asuun sopiva väri.
 
 
Näin käytät nännitarroja oikein
Näin käytät nännitarroja oikein

MyMuselta tilattavissa nännitarroissa on allergiaystävällinen tarrapinta, joka kiinnitetään ihoa vasten.
 
 
Näin käytät nännitarroja oikein