Ilmainen toimitus, jos tilaat yli 90€:lla
Ilmainen palautus
4-6 pvän toimitusaika
Maksuton asiakaspalvelu 010 6667579

Tämä on täydellinen alusasu treffeilleTäydellinen treffi-ilta rakentuu kolmesta asiasta: upeasta paikasta, ihanasta treffikumppanista sekä kaikkein tärkeimpänä siitä, että sinä tunnet olosi mukavaksi ja hyväksi. Kun nämä seikat ovat kunnossa, treffi-illasta tulee takuuvarmasti unohtumaton.

Alusvaatteet ovat tärkeä osa asukokonaisuuttasi, sillä ne vaikuttavat ehdottomasti myös fiilikseesi. Vaikka alusasu ei ole nähtävillä, sen tuoma itsevarmuus ja mukava olo säteilevät varmasti ulospäin. Ihanat alusvaatteet nostavat itsevarmuuttasi, joka on totta kai myös treffiparterisi mielestä vastustamatonta. Unohda kulahtaneet alkkarit ja hanki näyttävä alusasu, joka saa olosi kauniiksi ja mukavaksi!

Tämä on meidän valintamme treffi-iltaan!


 
Tämä on täydellinen alusasu treffeille
Tulenpunainen alusasu on nappivalinta treffeille. Tiesitkö, että punaiset alusvaatteet muuttuvat näkymättömiksi valkoisten vaatteiden alla? Kokeile itse! Punaiset alusvaatteet luovat ihollesi kauniin hehkun ja viestivät sensuelleja ja romanttisia fiiliksiä.

Hot, Hot, Hot!

 
 
Tämä on täydellinen alusasu treffeille
Kaunis pitsi ei voi koskaan mennä pieleen. Näyttävä pitsisetti varastaa taatusti kumppanisi huomion ja luo naisellisen vaikutelman. Materiaali näyttää huomaamattomalta useimpien asujen alla, vaikka alusvaatteet voivat toki olla myös harkittu ja mielenkiintoinen yksityiskohta asukokonaisuudessa. Valitsitpa läpikuultavan tai peittävämmän yläosan, tämä alusasu on nappivalinta treffi-iltaan.

 

Tämä on täydellinen alusasu treffeille
Huhun mukaan yhteensopivat alusvaatteet kertovat, että olemme erityisen innoissamme treffi-illasta. Tämän voit päättää itse, mutta yhteensopiva ja kaunis setti voi tehdä ihmeitä mielialallesi ja saada olosi mukavaksi ja itsevarmaksi. Valitse alusasusetti jossa rakastat katsella itseäsi peilistä, ja ota tämä fiilis mukaan treffeille!

 

Tämä on täydellinen alusasu treffeille
Jos treffit menevät hyvin, mahtava juttu! Jos treffit menivät huonommin, älä huoli. Olet siitä huolimatta löytänyt täydelliset alusvaatteet, jonka vuoksi sinulla on lupa olla onnellinen. Katso itseäsi peilistä ja huomaa kuinka ainutlaatuisen upea olet!

MyMusella on 30 päivän avokauppa ja ilmainen palautus, joten väärin valittu koko tai malli eivät ole ongelma!

 

Tämä on täydellinen alusasu treffeille
Tämä on täydellinen alusasu treffeille