Ilmainen toimitus, jos tilaat yli 90€:lla
Ilmainen palautus
4-6 pvän toimitusaika
Maksuton asiakaspalvelu 010 6667579

Täydellinen uima-asu vartalotyypillesi

 


Kuten alusvaatteet, myös uima-asut sopivat eri tavoin erilaisille vartaloille. Mitä kannattaa pitää mielessä? Kaikista tärkeintä on, että tunnet olosi mukavaksi uimapuvussa. Älä pelkää kokeilla jotain aivan uutta, sillä valitsemasi malli saattaa olla se todellinen uusi vakkarisi!

 
Täydellinen uima-asu vartalotyypillesi
 
Pienet tai keskisuuret rinnat

Push-up -bikinit sopivat pienille sekä keskisuurille rinnoille. Malli on syvään uurrettu, ja kupit kohottavat rintoja sivuilta toisiaan vasten. Bikinit rypytyksillä ovat myös nappivalinta pienemmille rinnoille. Molemmat mallit luovat tunteen suuremmasta rintamuksesta, jos sellaista kaipaa. Kolmiobikinit ovat myös loistava valinta, sillä niissä ei ole kaaritukia. Tämä malli tuntuu erityisen luonnolliselta päällä.
 
 
Täydellinen uima-asu vartalotyypillesiSuuret rinnat

Balconette-bikinit ovat erinomainen valinta suurille tai raskaille rinnoille. Ne tukevat hyvin rintoja sekä erottavat niitä aavistuksen toisistaan. Malli kohottaa rintoja korostamatta liiaksi rintavakoa.

Hyvä vinkki oikean koon valitsemiseen on tarkistaa, että takaosaa voi vetää ihosta muutaman senttimetrin ilmaan, kun liivit ovat päällä. Tällöin ne eivät ole liian tiukat, mutta tukevat sopivasti.

 

Täydellinen uima-asu vartalotyypillesiUima-asu kaikille

Ajaton uimapuku on nappivalinta kaikille vartalotyypeille! Malleja on lukemattomia, jonka ansiosta voit valita juuri oman tyylisesi uimapuvun. Kenties etsit jotain peittävämpää, vai oletko valmis astetta rohkeampaan lookiin? Mahdollisuuksia on monia!

Kokeile monia eri malleja! Kaikki vartalot ovat erilaisia, eivätkä kaikki sovi tiettyyn tyyppiin. Muista valita se uima-asu, jossa tunnet olosi kokonaisvaltaisesti parhaimmaksi.
 

Täydellinen uima-asu vartalotyypillesiMyMusella 30 päivän avokauppa ja ilmainen palautus, joten väärin valittu koko tai malli eivät ole ongelma!
 

Täydellinen uima-asu vartalotyypillesi
Täydellinen uima-asu vartalotyypillesi