Ilmainen toimitus, jos tilaat yli 90€:lla
Ilmainen palautus
4-6 pvän toimitusaika
Maksuton asiakaspalvelu 010 6667579

Tietoa Meistä

Alusasu on enemmän kuin vain tavallinen vaate. Alusasu on intiimi osa sinua, joka saa sinut tuntemaan itsesi kauniiksi ja kohottaa itsetuntoasi. Alusvaatteen kuuluu ilahduttaa sinua ja se tuo ripauksen luksusta arkeesi. Sensuelli alusasu tekee erityisestä hetkestä rakkaasi kanssa vieläkin erityisemmän.

Syksyllä 2013 avasimme nettikaupan Mymuse.fi. Haluamme tarjota ylellisiä ja korkealaatuisia alusasuja naisille, jotka toivovat jotakin aivan erityistä ja miehille, jotka haluavat antaa rakkaalleen ainutlaatuisen lahjan. Kaikki tuotteemme valmistetaan Euroopassa erityisesti laatuun keskittyen. Juuri hyvä laatu on ensimmäisellä sijalla, kun valitsemme uusia valmistajia nettikauppaamme. Tuote- ja kokovalikoimamme ovat jatkuvassa kasvussa, valikoimaamme kuuluvat rintaliivit kuppikooissa A-H, sukkanauhat, sukat, korsetit, babydollit sekä jännittävät tarvikkeet erityisiin hetkiin partnerisi kanssa.

Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja toivomme, että voit luottaa meihin. Tarjoamme tuotteillemme 30 päivän avoimen kaupan, joten voit palauttaa tilauksesi, jos et ole tyytyväinen. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: [email protected] tai soittaa arkena klo 9-16 välillä numeroon  09 424 546 72. Tuotteidemme toimitusaika on yleensä 4-7 arkipäivää.

Kiitos ajastasi ja kiitos, että olet asiakkaamme.

Ystävällisin terveisin,
Team MyMuse