OPAS MIEHILLE

Jos miesten pitäisi tietää yksi asia, niin se on se, että naiset rakastavat lahjoja! Alusasut ovat yksi suosikeista, joka varmasti saa lämpimän vastaanoton rakkaaltasi. Vuoden aikana löytyy monta tilaisuutta, jossa alusasu on täydellinen lahja. Ystävänpäivä, syntymäpäivä ja monet muut juhlat hyvänä esimerkkinä. Mutta ihan yhtä jännittävää on yllättää kumppanisi upealla alusasusetillä aivan yllättäen. Näin varmistat, että aivan tavallisesta arkipäivästä tulee viikon kohokohta!

Olemme tehneet sinulle tämän oppaan auttaaksemme sinua, joka olet hämmentynyt naisten alusmaailmaan liittyvistä asioista. Olemme kirjoittaneet yksinkertaisia neuvoja ja suuntaviivoja sinulle, joka haluat miellyttää kumppaniasi. Voit olla varma, että kaikki tuotteemme ovat parasta laatua. Ainutlaatuinen valikoimamme on huolella valittu ja mitä tahansa valitsetkin, voit tuskin valita väärin. Jos sinulla kuitenkin on kysymyksiä jotka eivät selviä tästä oppaasta, olet sydämellisesti tervetullut ottamaan yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen hanna@mymuse.fi. Autamme sinua mielellämme!

Koot
Oikean koon löytäminen on ratkaisevaa valitessasi alusasua rakkaallesi. Kun katsot tuotteita verkkokaupassamme, löydät kokotaulukon jokaisen tuotteen kohdalta. Tämä kattaa suurimman osan normaaleista kooista. Emme suosittele, että juokset kumppanisi perässä mittanauhan kanssa, mutta tiedämme, että miehet ovat nokkelia. Siksi suosittelemmekin, että salaa kurkkaat alusasulaatikkoon ja tarkistat oikean koon tällä hetkellä käytössä olevista alusvaatteista.

Värivalinta ja tyyli
Kun valitset oikeaa alusasua rakkaallesi on myös järkevää ajatella mitä haluat ilmaista lahjalla. Haluatko päivittää hänen arkiasunsa? Vai antaa hänelle ylimääräistä huomiota arjessa? Annatko lahjan merkkipäivän yhteydessä? Vai ehkä sytyttääksesi uudelleen lemmen kipinän? Aloita näillä ajatuksilla ja mieti miten kumppanisi yleensä pukeutuu erilaisiin tilaisuuksiin. Hyvä neuvo on valita alusasu, jossa hän tuntee olonsa mukavaksi. Jos tiedät, että hän useimmiten käyttää mustia alusasuja, kannattaa sinun valita sama väri, mutta ehkä jotakin jossa on lisäksi vaikkapa verkkoa tai pitsiä. Näin tiedät, että hän tulee rakastamaan lahjaansa.

Autamme sinua mielellämme

Ymmärrämme täysin, että täydellisen lahjan löytäminen rakkaallesi voi olla vaikeaa. Sen vuoksi oletkin sydämellisesti tervetullut lähettämään sähköpostia osoitteeseen hanna@mymuse.fi, jotta voimme auttaa sinua valitsemaan oikeat tuotteet ja koot. Odotamme yhteydenottoasi ja voimme taata, että rakkaasi tulee arvostamaan saamaansa lahjaa.

Toimitus- ja maksuehdot Yksityisyyden suoja © Copyright 2019 MyMuse.no