VINKKEJÄ

«Alusvaatteita ostaessasi kokeile avoimin mielin myös malleja, jotka eivät ole sinun tyyliäsi.  Monta kertaa yllättyy, kun huomaa löytäneensä ihan uudenlaisen mallin joka istuukin täydellisesti. Tärkeää on myös muistaa, että alusvaatteista ei ole iloa pelkästään sinulle, puolisosi ilahtuu varmasti nähdessään sinut kauniissa ja sensuellissa alusasussa.​»

– MyMusen tiimi

Tässä vinkkejä, jotka on hyvä muistaa alusvaatteita ostaessasi:

 

  • Alusasusettiä ostaessasi, osta ylimääräinen pari alushousuja, näin sinulla on yhteensopiva alusasusetti useammalle päivälle. Liivejä voi käyttää huoletta kaksi päivää, mutta alushousut on hyvä vaihtaa päivittäin.
  • Vartalosi muuttuu ja samalla muuttuvat rintasi. Tarkasta mittasi joka kuuden kuukauden välein. Näin olet varma, että liivisi istuvat hyvin, tukevat rintojasi ja ne ovat mukavat käytössä.
  • Oikean mittaiset olkaimet antavat noin 20% koko liivien tuesta. Tarkasta olkaimien säädöt säännöllisin väliajoin, jotta ne antavat rinnoille niiden tarvitseman tuen.
  • Ottaessasi uudet liivit käyttöön, kiinnitä selkäpuolen koukut aina ensin ulommaisiin koukkuihin. Liivit löystyvät käytössä ja näin voit kiristää niitä tarpeen mukaan. Lue tarkemmin kuinka asetat rintasi liiveihin.
  • Suositeltavin tapa pestä rintaliivit on käsinpesu. Jos pesukoneen käyttö on ainoa vaihtoehto, muista käyttää hellää alusvaatteille tarkoitettua pesuohjelmaa sekä pesupussia. Lue tarkemmin MyMusen pesuohjeista, kuinka peset alusvaatteet oikeaoppisesti.
  • ​Älä koskaan kuivaa rintaliivejä kuivausrummussa. Oikea tapa kuivata liivit on ilmavasti vaakatasossa, muista ensin asetella kupit muotoonsa

Toimitus- ja maksuehdot Yksityisyyden suoja © Copyright 2019 MyMuse.no